Loopbaancoaching

De tijd gaat snel en voor je het weet werk je alweer een (flink) aantal jaren bij hetzelfde bedrijf in dezelfde functie. Het is goed om eens na te denken of je nog wel doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Vraag jezelf af: waar sta ik en waar wil ik naar toe? Is mijn werk een sleur geworden, word ik nog wel uitgedaagd? Waar ben ik goed in, waar ligt mijn kracht? Tijdens loopbaancoaching begeleid ik je bij het zoeken naar antwoorden op die vragen en maken we een stappenplan om te komen tot jouw gewenste situatie.

Van weten naar doen met Aprezo

Je kunt echt groeien in je persoonlijk leiderschap en veranderen door uit je comfortzone te komen en risico’s te nemen. Tijdens het coachen kun je de sessies ook gebruiken als proeftuin. Ervaar wat helpt in jouw leerproces. Leren door te experimenteren.

Om echt veranderingen aan te gaan, is het van belang om heel bewust ‘JA’ te zeggen tegen dit traject. Dat betekent een echte wil om keuzes te maken, te leren en om stappen te zetten. Bij dat leren hoort jezelf leren kennen, inzichten opdoen, experimenteren, je eigen verantwoordelijkheid zien en dragen. Waarderen van het gebruik van je hoofd, je hart en je buik: van denken en voelen naar doen.

We bouwen een vertrouwensband op als coach en cliënt, waarin jij je kwetsbaar kunt opstellen en open staat voor inzichten over jezelf. Dat kan moeilijk en confronterend zijn, maar is essentieel om veranderingen ook echt aan te gaan. Lees hier wie ik ben.