Actueel

Gratis ontwikkeladvies met NL leert door!

Hoe ziet de toekomst er voor jou uit in deze snel veranderende werkwereld? Kom erachter met het gratis ontwikkeladvies ‘NL leert door’!

Ben je nog wel zeker van je baan bij het bedrijf waar je werkt? Of ben je hard op zoek naar een andere baan? Vraagt het werk dat je moet veranderen? Of zit jouw eigen bedrijf in zwaar weer? Mede door de crisis en de sterk veranderende leef- en werkomstandigheden zijn er veel onzekerheden en kom je er zelf niet zo goed uit. Ik kan je op weg helpen.

Je kan nu hulp krijgen om zicht te krijgen hoe je jouw kansen en mogelijkheden kan vergroten in de huidige arbeidsmarkt. Is het nodig om je bij te scholen? Wat voor baankansen zijn er voor jou in deze of in een andere sector? Zit je nog goed op je plek? Of kan je op deze plek nog verder groeien? Dit is een greep uit de vragen waar ik je mee kan helpen. Met behulp van de tijdelijke subsidieregeling ‘NL leert door’ is dit GRATIS voor jou.
Je krijgt hiermee de mogelijkheid om een gratis ontwikkeladvies traject te volgen, ter waarde van € 700,-. Jouw werkgever hoeft niks te regelen en heeft er geen bemoeienis mee. En jij hoeft je ontwikkelbudget hiermee niet te gebruiken.
Je hoeft dit zelf niet te regelen, ik vraag hem voor je aan.

Zo’n cadeau laat je toch niet lopen? Meld je nu snel aan!

Ja, ik meld me aan

Wat levert het ontwikkeladvies ‘NL leert door’ jou op?

  • Jouw situatie met de resultaten van de arbeidsmarktscan waarbij je zicht krijgt op hoe je jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt kan vergroten;
  • Wat je kan en waar je goed in bent (jouw kwaliteiten, vaardigheden en competenties);
  • Wie je bent en wat je wilt bereiken;
  • Zicht op de eisen die je stelt aan werkuren, reistijd, locatie en dergelijke;
  • Een ontwikkelplan met jouw acties;
  • Mocht je een scholing nodig hebben dan zijn daar ook diverse tijdelijke scholingsregelingen voor waar je mogelijk gebruik van kan maken. Ik kan je adviseren en informatie geven over websites en organisaties waar je kennis over deze zaken kan vinden.


Voor wie

Alle werkenden en werkzoekenden, flexwerkers en ZZP’ers van 18 jaar en ouder en die geen pensioen ontvangen.


Zo werkt het

Het is heel eenvoudig. Als je dit cadeau wilt ontvangen, dan meld je je aan via de knop ‘Ja, ik wil dit cadeau’. Dat is de belangrijkste stap.
Dan maken we een (telefonische of online) afspraak voor een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Heb je een goed gevoel over mij en over dit traject dan regel ik jouw aanvraag.
Daarvoor heb ik bij de start je volledige voor- en achternaam, je geboortedatum en je e-mailadres nodig. Na registratie ontvang je een e-mail die je bevestigt.
Je maakt een arbeidsmarktscan via een online tool die ik voor je regel. Daarna hebben we 4 gesprekken van elk 60 minuten die we samen per keer inplannen. Deze gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.
Tussen de gesprekken krijg je, via de e-mail, opdrachten, informatie, inspiratie en praktische tips.
Het ‘NL leert door’- traject duurt gemiddeld tussen de 4 en 6 weken.
Ik regel de subsidieaanvraag dus voor jou. Je krijgt dan ook geen factuur. Zodat jij je kan helemaal richten op de inhoud.

Ja, ik wil dit cadeau


Dit is tijdelijk met een beperkt budget, dus meld je NU aan!

Er is geld voor maximaal 20.000 ontwikkeladviezen. De looptijd duurt in principe tot eind 2020, zolang er nog budget is. In 2019 is een vergelijkbare regeling heel hard gegaan en de economie en arbeidsmarkt veranderen gigantisch snel waardoor er een enorme vraag zal zijn.
Nu is een mooie gelegenheid om aan je toekomst te gaan werken. Vanwege het grote succes van dit aanbod van, kan je je wel alvast aanmelden en kan ons eerste gesprek vanaf eind september plaatsvinden.
Aarzel dus niet en meld je nu alvast aan!
De aanmeldingen verwerken we op volgorde van binnenkomst. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie op jouw aanmelding.

Ja, ik meld me aan

 

Marianne van Oosterhout van Aprezo

Marianne van Oosterhout is internationaal gecertificeerd en geaccrediteerd senior coach. Zij is aangesloten bij de Internationale Coach Federatie (ICF). Marianne houdt zich dan ook aan de internationale ethische code van de ICF. Klik hier voor meer informatie.