“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.”  (Einstein)

In een andere context zeggen we vaak: echte schoonheid zit van binnen. En dat is wat mij betreft echt zo! Wat in ons zit, is vaak nog onontdekt, maar oh zo mooi! Met coaching haal je dat juist naar boven en kun je een verbinding leggen tussen weten en voelen  en dan naar doen. Leer  je intuïtie weer  als bron van informatie te gebruiken  naast het gebruik van je gezonde verstand (ratio). En durf dan de stap te zetten naar doen!

Sinds 2013 werk ik als Coach en begeleid ik individuen met vraagstukken over persoonlijk leiderschap, carrière, balans tussen werk en privé, vormgeven van nieuwe uitdagingen, stress en assertiviteit. Breng focus aan in je leven over wat jij wilt bereiken en betekenen voor jezelf, je omgeving en de wereld. Krijg meer waardering voor jezelf, je keuzes en uitdagingen,  en waardeer ook je familie, vrienden, collega’s  en (werk-)situatie. Ik werk hierbij met de Co-Active coaching methode. Bij coaching volgens de Co-Active® methode gaat het erom dat ik je ondersteun in het ontdekken en bewust worden van wie jij bent, waar jij voor staat, wat jij belangrijk vindt in je leven, relaties en werk, en wat mede bepaalt welke keuzes je maakt in allerlei situaties. En dat je ook daadwerkelijk tot acties overgaat om datgene te realiseren wat jij belangrijk vindt. Hiermee groei je in jouw persoonlijk leiderschap en leg je een stevig fundament zodat je in je verdere leven hieruit kunt putten in het omgaan met vraagstukken in je werk en leven en om te kunnen gaan met soms lastige situaties.

Daarnaast coach ik ook groepen. Hiervoor heb ik de opleiding Organisatie en Relatiesysteem coaching (ORSC) gevolgd.

Soms is het fijn om een extern, professioneel advies te krijgen over problemen die spelen binnen een project of een programma en als de samenwerking binnen een project- of programmateam niet echt lekker loopt. In consultingstrajecten kan ik helpen bij het vlottrekken van de samenwerking van deze teams waarbij ik mijn ruime ervaring als project- en programmamanager combineer met mijn expertise als groepscoach. Door middel van intervisie kan dat ook op individueel niveau.

In trainingen gaan teams actief aan de slag met vragen die spelen over leiderschap en/of het verbeteren van de resultaten en samenwerking.

Als coach bouw ik graag een vertrouwensband op met mijn cliënt. Alleen door je kwetsbaar te durven opstellen, kunnen we komen tot een (blijvende) verandering. Ik vind het daarom belangrijk dat jij weet wie ik ben, waar ik voor sta, wat mijn werkwijze is en welke expertise ik heb.

Kennismaken?

Bel mij op 06-2167 0876

Mijn specialisaties

Coaching

Onder andere loopbaan-, leiderschap- en groepscoaching

Consulting

Projecten, intervisie, veranderingen en werkwijze

Trainingen

Teams met impact en leiderschap binnen teams