Actueel

Inspiratieworkshop ‘Tem je Trollen’ 19 maart 2019

Vergroot je zelfvertrouwen en word effectiever!

Ken je die situaties waarvan je weet dat je het zou kunnen, maar je steeds meer gaat twijfelen of je het wel kan, en het dan dus maar laat? Met als gevolg dat je niet op die leuke baan durft te solliciteren? Of dat je minder uit je werk haalt dan je eigenlijk wilt? Of dat je niet goed voor jezelf op durft te komen? Of je een onterecht negatief beeld van jezelf hebt?

Trollen zitten in je de weg!

Dan noemen we dat je last hebt van ‘Trollen’ (ook wel eens saboteurs genoemd). En die kunnen je zo in de weg zitten waardoor je denkt dat je niet goed genoeg bent.

Herken je een of meer van deze voorbeelden? Dan is deze workshop iets voor jou! Tijdens deze workshop gaan we met afwisselende en creatieve werkvormen aan de slag om je eigen ‘Trollen’ te leren herkennen en hoe je ze kunt ‘temmen’.

Wat is het resultaat van de workshop?

Je ben je bewust geworden welke ‘Trol(len)’ jou in de weg zit(ten) en wat dat met je doet. Je leert manieren om de invloed van jouw ‘Trol(len)’ weg te nemen, de onwaarheid van de boodschap te herkennen en hoe je weer zelf de regie kunt nemen over jouw eigen situatie. In de workshop word je uitgedaagd en op weg geholpen. Daarnaast is het heel inspirerend om deelnemers met verschillende achtergronden te ontmoeten en ervaringen te delen. Je gaat zelfverzekerder en geïnspireerd naar huis met concrete methoden, oefeningen en actiepunten.

Wat kost het en wat is inbegrepen?

De workshop kost €56,- incl BTW. Inbegrepen zijn materialen, koffie/thee en een telefonisch follow-up gesprek, binnen twee weken na de workshop. Aprezo biedt ook korting op het eerste coachgesprek als je besluit een coachtraject in te gaan.

Wanneer:       Dinsdag 19 maart 2019, inloop 19.15 uur, programma 19.30 – 22.00 uur

Waar:              ‘Leren is leuk’ locatie: Broekplein 4, 2318 TJ Leiden

Meld je snel aan, beperkt aantal plaatsen!

Meer informatie of aanmelden kan via: mvanoosterhout@aprezo.nl of bel 06-21670876. Bij aanmelding graag vermelden: je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Na aanmelding ontvang je een factuur. Aanmelding is definitief na ontvangst van je betaling.

 

 

Wat zeggen andere deelnemers hierover

“Leuke inspirerende workshop met afwisselende werkvormen waarbij ik de nodige nieuwe inzichten heb opgedaan”

“Goed om te merken dat ik niet de enige ben”

“Ik heb het besluit genomen om zelf de regie te pakken en me niet meer in de weg te laten zitten”