Bewust Collectief Leiderschap

Hoe is jouw team samengesteld, welke kwaliteiten en competenties en reactieve neigingen hebben de leden van je executiveteam, je managementteam of je teamleiders?

Door met z’n allen een Collectief leiderschapsassessment te doen en een gezamenlijk Leiderschap ontwikkel traject te doorlopen groeit de effectiviteit van het leiderschap van je mensen. Met een positieve impact op de onderlinge verbinding, samenwerking en daarmee de resultaten van je organisatie.

Daarmee wordt het mogelijk om samen met het hele leiderschapsteam te werken aan het gewenste collectieve leiderschap.

Het mooie hiervan is dat binnen het team dan een gemeenschappelijke taal ontstaat. Dat helpt om elkaar beter te begrijpen en te ondersteunen. Om zo samen verder te groeien en te ontwikkelen en tot betere resultaten te komen.

Team oefening met de mat van The Leadership Circle Profile

Daarmee wordt het mogelijk om samen met het hele leiderschapsteam te werken aan het gewenste collectieve leiderschap. Het mooie hiervan is dat binnen het team dan een gemeenschappelijke taal ontstaat. Dat helpt om elkaar beter te begrijpen en te ondersteunen. Om zo samen verder te groeien en te ontwikkelen en tot betere resultaten te komen.

Bij een groepsgrootte van 10 personen of meer leid ik de groepssessies samen met een collega teamcoach. Zo kunnen we samen zowel de groepsdynamiek borgen als de groepsinterventies en het gesprek faciliteren. Dit verhoogt de kwaliteit en borgt beter de veranderingen in de groep. Daarnaast krijgen de teamleden individuele coaching sessies aangeboden. 

Vast een voorproefje?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kan ik me helemaal voorstellen. Daarom kun je vast een kijkje nemen in de Leadership Circle 360° met een voorproefje van een gratis zelf-assessment. Klik hiervoor op onderstaande knop.

Wat bied ik nog meer?

Coaching

Individueel of in teams

Mentaal fit programma

In verschillende vormen

Trainingen en workshops

In verschillende vormen

Ben jij klaar om in jezelf te investeren?

Voor mij draait het allemaal om het katalyseren van een positieve verandering bij jou. Zodat jij vol zelfvertrouwen en kracht jouw persoonlijke en professionele doelen kan behalen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen baat kan hebben bij een coach.

Dus ga ervoor en grijp deze kans om in jezelf te investeren, want je verdient het!