Bewust leiderschap

Zo ontwikkel je Bewust Leiderschap

De ontwikkeling van jouw leiderschap begint met zelfinzicht en bewustwording van gedachten- en gedragspatronen en overtuigingen bij jezelf. Zodat je ze kan doorzien en de keuze kan maken wat en hoe jij daarin wilt veranderen.

Voor deze bewustwording zijn vele 360 graden feedback instrumenten beschikbaar in de zakelijke en non-profit wereld. Wat The Leadership Circle Profile™ (LCP) echt anders maakt is dat de basis ligt in een keur aan wetenschappelijke onderzoeken. Met de LCP kom je snel tot de kern in wat helpt en wat in de weg zit van de effectiviteit van jouw leiderschap. Je ziet zelfs in één oogopslag waar jouw kracht en kwaliteiten zitten én welke aanknopingspunten zijn om aan te werken.

Doordat de relatie tussen gedragspatronen en overtuigingen worden blootgelegd krijg je zicht op wat aan de wortel ligt van je gedragingen. Dat helpt om effectiever, creatiever en succesvoller te worden. Je gaat na het assessment doelgericht aan de slag met behulp van een ontwikkelprogramma om je creatieve competenties verder te ontwikkelen en te implementeren.

Ik daag je uit om net iets verder te gaan dan wat je zelf ooit gedacht had. Zodat jouw potentieel tot volle uiting komt voor meer impact, effectiviteit en zelfvertrouwen.

De LCP wordt wereldwijd ingezet bij vele bedrijven en organisaties zoals Harvard University, Yale University, Roche, Kaiser Permanente, enz.

Vast een voorproefje?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kan ik me helemaal voorstellen. Daarom kun je vast een kijkje nemen in de Leadership Circle 360[graden teken]ä met een voorproefje van een gratis zelf-assessment. Klik hiervoor op onderstaande knop.

Wat bied ik nog meer?

Coaching

Individueel of in teams

Mentaal fit programma

In verschillende vormen

Trainingen en workshops

In verschillende vormen

Ben jij klaar om in jezelf te investeren?

Voor mij draait het allemaal om het katalyseren van een positieve verandering bij jou. Zodat jij vol zelfvertrouwen en kracht jouw persoonlijke en professionele doelen kan behalen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen baat kan hebben bij een coach.

Dus ga ervoor en grijp deze kans om in jezelf te investeren, want je verdient het!