Teamcoaching

Als manager of als organisatie kan je de behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning op thema’s als onderling vertrouwen, communicatie, omgaan met feedback, samenwerking waarbij het niet lekker loopt, omgaan met conflicten, teamontwikkeling en taakvolwassenheid.

In vele teams worstelen managers en teamleden met onzekerheid, angst en emoties. Vooral nadat teams door reorganisaties zijn gekrompen, geïntegreerd en hun taken zijn veranderd. Soms kan merkbaar zijn dat er wat aan de hand is, maar lukt het de teamleden en/of de leidinggevende niet om de boel in beweging te krijgen en tot betere resultaten te komen.

Spelen de volgende vragen binnen jouw team of organisatie?

  • Er is nu gedoe tussen verschillende teamleden. Hoe kan ik het in mijn team weer lekker laten lopen?
  • De communicatie in ons team is lang niet altijd constructief en soms branden teamleden elkaar verbaal af. Hoe kunnen ze leren elkaar feedback te geven met respect voor elkaar en vanuit een mindset gericht op groei?
  • Sinds een reorganisatie is de samenstelling van ons team dusdanig veranderd dat het niet meer voelt als 1 team. Er is een wij – zij gevoel ontstaan. Hoe krijgen we dat wij-gevoel terug waarbij we elkaar vertrouwen, waarderen en de samenwerking lekker loopt?
Een goed op elkaar ingespeeld team dat overlegt voor een bord met post-its

Met behulp van een intake bij alle teamleden en selectie uit een keur aan werkvormen en teaminterventies geef ik ruimte aan alles wat jouw team in de weg zit. En jullie weer gezamenlijk kunnen bouwen aan wat jullie wel wil in de omgang met elkaar. Zodat jullie je eigen kern en veerkracht weer kunnen hervinden. Door bewustwording en inzicht in eigen overtuigingen en gedrag leert jouw team gezamenlijk vertrouwen te bouwen, betrokkenheid te vergroten en resultaatverantwoordelijkheid te dragen.

Wat bied ik nog meer?

Coaching

Individueel of in teams

Mentaal fit programma

In verschillende vormen

Trainingen en workshops

In verschillende vormen

Ben jij klaar om in jezelf te investeren?

Voor mij draait het allemaal om het katalyseren van een positieve verandering bij jou. Zodat jij vol zelfvertrouwen en kracht jouw persoonlijke en professionele doelen kan behalen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen baat kan hebben bij een coach.

Dus ga ervoor en grijp deze kans om in jezelf te investeren, want je verdient het!