Wie ben ik?

Ik ben Marianne van Oosterhout

Van mijn cliënten hoor ik dat ze me een professionele, betrokken, empathische en warme coach vinden die enthousiast, effectief en ook pragmatisch is en confronterende vragen niet schuwt. Ik vind het geweldig als tijdens de coaching bij mensen de puzzelstukjes op hun plek vallen en groeien in hun zelfvertrouwen. Dat inspireert me elke dag weer. Voordat ik coach werd, heb ik jarenlang als project- en programmamanager gewerkt.

Ik werk doelgericht en ben ook ondersteunend. Mijn cliënten ‘nudge’ ik wel eens om iets te gaan proberen wat ze nog nooit eerder hebben gedaan. Van meerdere cliënten hoor ik terug dat ze door mijn coaching een transformatie hebben doorgemaakt en ze ook niet meer terug willen naar de oude situatie.

Mijn rollen

Meerdere rollen vervul ik in mijn leven zoals vrouw, echtgenote, moeder, zus, vriendin, dochter, ondernemer, coach, collega, sparringpartner, enz.

Ik woon in Leiden met mijn man en 2 van onze 3 zoons. Ik word heel blij van lezen, sporten, fietsen, koken en eten met vrienden en vriendinnen en op skivakantie gaan met ons gezin en onze beste vrienden.

Wat heb ik gedaan?

Meer dan twee decennia heb ik gewerkt als project- en programmamanager in de non-profit sector. Mijn werkzame leven ben ik begonnen als verpleegkundige, onderzoeker en gezondheidswetenschapper.

In 2013 ben ik begonnen als zelfstandig project- en programmamanager en ben daarnaast begonnen met de Co-Active coaching opleiding. Toen ging er een hele nieuwe wereld voor me open waar ik enorm blij van werd. Ik merkte dat ik als coach een enorme positieve impact kon maken bij mensen. Het is geweldig als ik bij mensen opeens de puzzelstukjes op zijn plaats zie vallen.

Naast mijn werk als project- en programmamanager ben ik mensen gaan coachen en heb de ene na de andere (coach-)opleiding gedaan. Sinds medio 2017 focus ik fulltime op mijn werk als coach en trainer en in 2018 ben ik gecertificeerd als Co-Active coach.

Opleidingen en certificeringen:

Benieuwd naar onze missie en visie?