Trainingen

Spelen de volgende vragen binnen jouw team of organisatie?

  • Wat maakt dat het binnen mijn organisatie niet zo loopt zoals ik zou willen en wat is daaraan te doen?
  • Mijn medewerkers of teams lijken te werken op ‘eilandjes’, ze weten elkaar niet te vinden en/of maken onvoldoende gebruik van elkaars expertise en hulp. Hoe komt dat en hoe kunnen we daar verbetering in brengen?
  • De resultaten van onze afdeling blijven achter ten opzichte van vorig jaar. Hoe komt dat en hoe kunnen we hier verbetering in brengen?
  • Hoe kunnen we de stroeve onderlinge communicatie verbeteren?
  • Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we met zijn allen in de organisatie voor een eenduidige missie en visie gaan?
  • De klant wordt niet altijd goed geholpen of krijgt niet het product waar hij/zij om vraagt. Hoe komt dat en hoe kunnen we hier verbetering in brengen?

Inzicht en bewustwording is het begin van een verandering, welke dan ook. En als dat er is dan kunnen de volgende stappen gezet worden om jezelf en je team verder te optimaliseren.

Ik heb in samenwerking met andere trainers/coaches een aantal trainingen opgezet, die zorgen voor meer inzicht en bewustwording  en waarmee de eerste stappen gezet kunnen worden om met elkaar tot een WereldTeam te komen.

Ik verzorg de volgende trainingen:

  • organisaties met impact
  • leiderschap binnen teams

“The intellect has little to do on the road to discovery. There becomes a leap in consciousness, call it intuition or what you will, and the solution comes to you and you don’t know how or why.” (Einstein)

Wat bied ik nog meer?

Coaching

Individueel of in teams

Mentaal fit programma

In verschillende vormen

Trainingen en workshops

In verschillende vormen

Ben jij klaar om in jezelf te investeren?

Voor mij draait het allemaal om het katalyseren van een positieve verandering bij jou. Zodat jij vol zelfvertrouwen en kracht jouw persoonlijke en professionele doelen kan behalen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen baat kan hebben bij een coach.

Dus ga ervoor en grijp deze kans om in jezelf te investeren, want je verdient het!