Testimonials

Ik vind Marianne een top coach en ik geef haar een 9. Ze heeft me enorm geholpen bij het verkrijgen van inzichten. 

Anoniem

Tijdens mijn leerreis op weg naar een Co-Active aanpak in coachen en leiderschap ontwikkeling, heb ik drie dagen intensief met Marianne mogen samenwerken. Haar talent om op alle niveaus contact te maken en beelden terug te geven die voor mij zeer verhelderend en helend waren is echt heel bijzonder. Marianne is een prachtige, warme en open persoonlijkheid die voor mij het verschil maakte gedurende deze drie dagen. Heel erg bedankt en ik hoop dat nog velen dit ook mogen ervaren

Jan K. Salomons

Global Learning Solutions Manager, FedEx/TNT International

Marianne heeft me zeer vakkundig geholpen! Op een rustige, betrokken manier reikte ze mij steeds opnieuw nieuwe inzichten aan die mij aan het denken (en voelen!) zette. Daardoor kon ik mijn eigen tools ontwikkelen, die me helpen de uitdagingen in mijn werk beter aan te gaan. Maar ze ging verder… Marianne was ook de stok achter de deur die maakte dat ik mijn tools ook daadwerkelijk ging inzetten en daardoor zou ontdekken dat dat me ook echt iets oplevert: Rust, zelfvertrouwen en relativeringsvermogen.

Veel dank Marianne!

CCM

I am grateful I have had the chance of meeting and get coached by Marianne. Not only that her method uncovered for me ways of growing in a leadership role but most important she helped me trust in myself that I will succeed. During the whole coaching period, Marianne has been more than a coach but a mentor, projecting at all time the leader I wanted to become. Thank you, Marianne!

AS

Fijne sessies waarbij je steeds veel inlevingsvermogen hebt getoond en me steeds weer in de goede richting hebt geleid. Dat heeft bij mij veel bijgedragen aan bewustwording en verandering. Doordat ik nu het effect voel, kan en wil ik niet meer terug.

Dank je wel!

Hester

Marianne is een fijne coach. Ze stelt kritische vragen (soms erg confronterend, maar daar zijn coaches voor). Ik word hiermee zelf goed aan het denken gezet, maar ze denkt daarnaast ook fantastisch met mij mee. Mijn zelfvertrouwen groeit van haar positieve feedback. Zonder haar coaching was ik niet zoveel verder gekomen.

JvW

Marianne, je hebt me goed geholpen focus te creëren en daarmee weer stappen te zetten! Dank je wel!

HT

Behaalde doelen na workshop (Hummingbirds, juli 2017)

Workshop in Libanon met 40 pubermeiden van Libanese en Syrische afkomst:

 • De meiden zijn empowered; ze durven meer voor zichzelf op te komen en zich te laten zien
 • De muren tussen de twee groepen zijn geslecht binnen een paar uur, zo snel hadden ze dat nog nooit gezien.
 • Vriendschappen zijn ontstaan tussen de meiden die uit totaal verschillende groepen komen
 • Ze hebben een groter netwerk gekregen ook binnen hun eigen woonplaats of dicht bij huis
 • Ze mochten en konden dromen en hun dromen met elkaar delen; daarmee vonden ze veel overeenkomsten met elkaar; gemeenschappelijkheid ontstond.

Een van de Hummingbirds 2017: “these three days were the best days of my life’

Ik voelde me door Marianne werkelijk gezien. Zij heeft me meer inzicht gegeven in mezelf en zag waar mijn pijnpunten zaten. Ze bood mij hiervoor handige manieren om ermee om te gaan. Ik kan iedereen een coach aanraden als je het even niet meer weet. En ik ben blij dat Marianne de mijne was!

Monique

Marianne is een coach met een zeer goede mensenkennis. Deze kennis gebruikt zij om je op de juiste manier daar te brengen waar je in het coachingstraject wilt komen. Daarnaast combineert Marianne haar expertise met een vriendelijke, persoonlijke en motiverende stijl van coaching.

Maaike van Keulen

Op het juiste moment kwam jij als coach. Op een rustige en veilige manier kwamen wij tot mijn kern en hielp je mij bij het nieuwe wegen inslaan. Het lijkt alsof het allemaal mijn eigen werk was, maar zonder jouw hulp en begeleiding was ik niet tot hier gekomen.

Yvon

Door de fijne coaching van Marianne, zijn er voor mij deuren geopend. Het heeft mij bevrijd in mijn blokkades en ze heeft mij de juiste richting gegeven. Nu weet ik wat ik echt wil en ga nu zelfs een studie doen! Dank je wel Marianne!

Vanessa Cok

Coaching by Marianne was very interesting. She made me think of why I do things and for who. She also directed me to find my core values, my passion what makes me happy. Marianne taught me new techniques into looking at options for my career. 

EL

Opmerkingen uit evaluatie van workshop ‘De Kracht van Contact’

De eerste module uit het programma organisaties met impact (samen met Margot de Ruiter)

 • Een hele fijne verhelderende workshop.
 • Rustig, persoonlijk, effect!
 • Jullie zijn fijne vrouwen. Helder en prettig in de omgang.
 • Ik heb geleerd dat zelfs mijn hoofd verkeerd kan denken met de ‘juiste informatie’.
 • Ik heb nu inzicht in mijn eigen situatie.
 • Het was fijn om te kunnen oefenen.
 • Ik heb nu het inzicht dat ik soms zelf verkeerd denk.

Grootste leerpunten voor de deelnemers:

 • Heel deze denkwijze.
 • Nu heb ik een goed handvat om te ontdekken hoe het zit.
 • Dat het erg belangrijk is om een relatie goed onderhouden.
 • Vaker mijn relaties en mijn houding checken.

Gemiddelde waardering (op schaal van 1 – 10): 8,5

 

“De werkvormen die Marianne aanbiedt in de workshop Tem je Trollen zijn simpel en effectief en brengen veel inzicht. Niet alleen in mijn trollen (de kritische stemmetjes die mij belemmeren) maar ook in mijn kwaliteiten, talenten en successen. Tot zelfinzicht komen wordt zo vooral ook licht en leuk!”

“Leuke workshop die me bewust maakte van de “stemmen” en “meningen” in mijn hoofd die, soms zonder dat ik het doorheb, mijn gevoel en gedrag negatief beïnvloeden. Te vaak laat ik me hierdoor ervan weerhouden uit mijn comfortzone te stappen en dat wil ik veranderen. Het is fijn om samen met anderen hierover te praten en ervaringen te delen. Marianne is een prettige persoonlijkheid die daarvoor een veilige omgeving creëert en je van nuttige tips en adviezen voorziet.” 

Enkele deelnemers Workshop 'Tem je Trollen'