Wie ben ik?

Missie

Grensverleggende groei in persoonlijk leiderschap mogelijk maken.

Visie

Ik zie coaching en training als een doelgericht ontdekkings- en bewustwordings-proces waarbij ik mensen stimuleer, ondersteun en ook uitdaag. Zodat dit leidt tot het:

 

  • Verkrijgen van inzichten, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling
  • Vergroten van het zelfvertrouwen, persoonlijke effectiviteit en verbindend vermogen met zichzelf en met anderen
  • Het verkennen, ontwikkelen en effectief toepassen van de eigen mogelijkheden in zowel werk- als privésituaties waarbij hoofd, hart en buik met elkaar verbonden zijn en op 1 lijn zijn.

Mijn kernwaarden

Mijn kernwaarden weerspiegelen van wat ik echt belangrijk vind. Ze helpen mij als een soort kompas in de keuzes die ik maak en hoe ik sta in het leven en in mijn werk.

 

  1. Waardering: van jezelf, van een ander, van een relatie en ook waardering voor wat je hebt ervaren, hebt geleerd en wat je hebt bereikt. Aprezo komt uit het Esperanto en betekent ‘waardering’.
  2. Groei/ontwikkeling: een leven lang groeien en ontwikkelen. Groei in de eigen wijsheid. Alle ervaringen zien als de briljante momenten om te leren en te groeien. Daarom investeer ik ook elk jaar in mijn eigen groei en ontwikkeling.
  3. Compassie: voor jezelf en voor anderen voelen, met begrip en zonder oordeel. In dit woord zitten twee woorden: ‘compas’: wat ik gebruik om mijn koers in het benaderen van mezelf en anderen en ‘passie’ voor mensen, hun ontwikkeling en verbondenheid met zichzelf en anderen.
  4. Positiviteit: Kijken naar waar kansen liggen en wat mogelijk is. Ik ga ervanuit dat bij elk probleem een oplossing past. Juist door eerst stil te staan bij wat er is en te doorleven ontstaat ruimte voor ideeën en mogelijkheden. Door inspiratie en door creativiteit is veel meer mogelijk dan wat je ooit zou denken.
  5. Verbinding: De verbinding tussen wat mijn hoofd denkt en weet, wat mijn hart en buik voelen en wat ik echt belangrijk vind (mijn waarden als onderdeel van mijn persoonlijke kompas) is cruciaal om verbonden te zijn met mezelf en vandaaruit te kiezen wat echt belangrijk voor me is. En wat ook altijd weer in mijn werk met cliënten een rode draad is. Voor veel cliënten is dat een eyeopener en het helpt ze enorm om vanuit die verbinding weer de regie te pakken en bewuste keuzes te maken.
  6. Kwaliteit: Het beste leveren is wat jij als cliënt verdient en nodig hebt. Wat ik kan, doe ik zo goed mogelijk. En wat ik niet kan, doe ik niet. Ook door constant te leren, te ontwikkelen en verder te verbeteren, werken aan wat het beste voor jou is.
  7. Duurzaam veranderen: Ik ga voor de beste kwaliteit met duurzaam resultaat. Zodat je niet meer terug wilt naar de oude situatie en blijvend resultaat merkt. Doorbreken van oude gedachten- en gedragspatronen en nieuwe ontdekken, ontwikkelen en toepassen. Als je echt iets wilt veranderen, ben je bij mij op het juiste adres.

Ben jij klaar om in jezelf te investeren?

Voor mij draait het allemaal om het katalyseren van een positieve verandering bij jou. Zodat jij vol zelfvertrouwen en kracht verbonden voelt met jezelf en jouw persoonlijke kompas en je jouw persoonlijke en professionele doelen kan behalen. Dus ga ervoor en grijp deze kans om in jezelf te investeren, want je bent het waard!